Veronika V.

Veronika V.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Veronika V.

Accepts new students
Free trial lesson

Odborné doučovanie biológie a genetiky v priateľskej atmosfére

  • Offers online lessons
  • From  23 €
Price From 23 €
Description Lesson types Answered questions

Description

Dobrý deň.

Som vyštudovaná genetička a v súčasnosti pôsobím ako vysokoškolský pedagóg. Vyučujem základy genetiky, molekulárnu biológiu a tiež aj metódy molekulárnej biológie.

Dlhodobo sa však venujem aj popularizácii vedy, nakoľko ma veľmi baví spracovávať danú tému tak, aby bola dobre pochopiteľná aj pre človeka, ktorý nie je v danej oblasti doma.

Ponúkam odborné doučovanie zo základov genetiky, genetiky človeka, prípadne molekulárnej biológie. Môžem doučovať študenta vysokej školy, ale aj strednej školy, keďže v minulosti som sa venovala aj príprave mladších žiakov a študentov na biologickú olympiádu.

Mám tiež bohaté skúsenosti s písaním, ako aj vedením záverečných prác (bakalárska, diplomová), preto viem poradiť a posunúť svoje skúsenosti aj v tejto oblasti.

Mám niekoľkoročné skúsenosti s výučbou študentov, profesionálny prístup a schopnosť dobre vysvetliť učivo a to všetko v priateľskej atmosfére bez stresu. Ako pedagóg sa môžem tešiť z pozitívnej spätnej väzby, ktorej sa mi dlhodobo od mojich študentov dostáva.

Učenie ma veľmi baví a som presvedčená o tom, že so správnym prístupom môže genetika, alebo biológia vo všeobecnosti, baviť naozaj každého.

Ak potrebujete pomoc s prípravou na zápočty, skúšky, s písaním prác alebo len chcete zlepšiť svoje znalosti z genetiky, neváhajte ma kontaktovať.

Preferujem doučovanie online, ale v prípade záujmu sa vieme dohodnúť aj na osobných stretnutiach.

Teším sa na spoluprácu!

Lesson types

Skúšobná lekcia

V rámci skúšobnej lekcie preberieme, o aký typ doučovania by mal klient/klientka záujem, o aký ide predmet, účel doučovania a dohodneme sa na spoločnom systéme.

Free / 30 min
Štandardná lekcia

23 € / 55 min

Answered questions (4)

This tutor has helped to answer these study questions

Veronika V.

Genetika

Prosím o pomoc ako vyriešiť tyto úlohu.

Veronika V.

Chémia

Dobrý večer prajem, prosím Vás o pomoc s týmto príkladom. Vôbec mi to nevychádza. Ďakujem

Veronika V.

Genetika

Prosím ako mám vyriešiť túto úlohu?

Veronika V.

Problém s úlohou z genetiky

U morčuat je drsna srst R dominantná nad hladkou r, čierna farba srsti B je dominantná nad bielou b. V potomstve bielej hladkosrstej samičky a čierneho hrubosrsteho samčeka boli aj jedinci s hladkou bielou srsťou. Aký bol genotyp samčeka? Ako to mam vyriešiť?