Stanislava S. Особа підтверджена

Stanislava S.

Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Stanislava S.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Online flexibilné doučovanie anglického jazyka a matematiky za skvelú cenu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €
Ціна Від 10 €
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Už 3 roky žijem a študujem v zahraničí a ovládam akademickú aj hovorovú angličtinu na near-native úrovni. Absolvovala som kurz Anglickej Literatúry na Vysokej Úrovni v programe medzinárodnej maturity (IB) a taktiež certifikát AP z Anglickej Literatúry a Kompozície.

Na United World College Adriatic, kde som práve dokončila svoje štúdium, som pomáhala ďalším študentov v anglickej literatúre, ako aj v angličtine ako druhom cudzom jazyku v programoch "ELL" a "English Buddy". Taktiež som doučovala Taliankych stredoškolských študentov v anglickom jazyku v rámci mojej dobrovoľníckej činnosti popri štúdiu.

Počas doučovania rada volím aktívny prístup, cez praktické materiály a úlohy, a sústredím sa hlavne na rozvoj komunikácie študenta a budovanie komfortu v jazyku.
Veľmi rada pomôžem s anglickými konverzáciami, rozširovaním si slovnej zásoby, gramatikou, literatúrou alebo aj s písaním esejí na spôsob zahraničných vzdelávacích systémov.

Doučujem online, vo flexibilných časoch podľa dohody a najmä cez víkendy. Pre efektívne doučovanie odporúčam pravidelné stretnutia aspoň raz za týždeň, aby si študent vytvoril dostatočne konzistentný kontakt s jazykom.

Tento rok som takisto dokončila kurz Matematiky Vysokého Levelu v rámci programu medzinárodnej maturity (IB) a rada budem doučovať aj matematiku základnej a strednej školy a matematiku v anglickom jazyku v prípade bilingválnych gymnázií.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Безплатно / 20 хв.
Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Stanislava S.

Maturita Skills Trainer

Vedel by niekto pomôcť a vypracovať?