Stanislav J.

Stanislav J.

Приймає нових учнів

Stanislav J.

Приймає нових учнів

Je lepšie tomu rozumieť ako sa to nabifliť.

Ціна Від 10 €
Предмети:
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Doučujem matematiku a fyziku už viac rokov,
na úrovni od SŠ po nižšie ročníky VŠ, ak to má dieťa upratané v hlave (=chce sa učiť ale nejde mu to) tak aj ZŠ.
Nemám problém pomôcť aj výrazne slabým študentom, viem pomôcť aj deťom ktoré majú problémy so sústredením ale odmietam učiť deti ktoré sa učiť vyslovene nechcú (som učiteľ, nie policajt).

Nemám problém vysvetliť čokoľvek od vynímania pred zátvorku po pužitie parciálnych zlomkov pri výpočte integrálov resp. od archimedovho zákona (tým sa dnes na ZŠ začína fyzika) po Bernouliho rovnicu/kmity/vlnenie/elektromagnetickú indukciu/interferenciu/základy kvantovej mechaniky a jadrovej fyziky.

Vždy sa snažím aby študent učivu naozaj rozumel, nie len aby si veci pamätal.
Bez porozumenia si vzorce pamätáme len krátkodobo a máme problém ich správne používať, s porozumením si ich vieme aj neskôr opätovne vyskladať a vieme ich bezproblémov použiť. Verím a aj prax mi ukazuje že matematike/fyzike na úrovni strednej školy môže rozumieť každý ak tomu rozumieť chce.

Doučujem osobne online, u mňa doma (Ružinov - Nivy - sídlisko 500 bytov - Svätoplukova x Velehradská, 7 min. peši od autobusovej stanice Nivy) alebo u študenta doma (keď je to pre mňa rozumne dostupné).
Cenu za doučovanie mám 10Eur/hod, pri niektorých predmetoch VŠ podľa náročnosti viac. (štandardná algebra, analýza, kombinatorika, pravdepodobnosť aj štatistika, mechanika, základy optiky, elektromagnetizmu, kvantovej fyziky a jadrovej fyziky sú v bežnej cene). Pomohol som už mnohým maturantom, študentom technických fakúlt, EÚ, matfyzu, informatiky.

Doučujem v stredu poobede, v pracovných dňoch večer po 18:00 a v sobotu doobeda.

S pozdravom
Stanislav Januschke

Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Stanislav J.

Práca fyzika

Vedel by mi niekto pomôcť s touto prácou...vôbec tomu nerozumiem...