Ester H.

Ester H.

Відповідає протягом 11 годин на 75% повідомлень.
75% 11 год.

Ester H.

Doučovanie slovenčiny, angličtiny a nemčiny s nadšením a bez sĺz

  • 4 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 12 €
Бажаний час: вдень, ввечері
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Ahoj,
volám sa Ester a vítam ťa na svojom profile. Som študentkou učiteľstva slovenského jazyka a literatúry a histórie na Filozofickej fakulte UK v Bratislave. Ponúkam doučovanie predmetov slovenský jazyk a literatúra na všetkých úrovniach (ZŠ, SŠ, príprava na maturity), anglický jazyk do úrovne B2, vrátane (mám dokončenú úroveň C1) - ponúkam aj lekcie zamerané na konverzáciu a komunikáciu v rôznych situáciách a nemecký jazyk - začiatočník (mám úroveň B2) rada pomôžem naštartovať sa a položiť základy.

Ako absolventka SŠ mám čerstvo v pamäti všetky úskalia a ťažkosti, ktorým na hodinách čelíš, a rada ti pomôžem zmierniť tlak a napätie, aby si sa v predmete cítil/a sebavedomejšie. Ak sa chystáš na maturitu, poskytnem ti vlastné rady a učebné materiály, ktoré ti pomôžu odbúrať stres a zvládnuť to s prehľadom. Zo školy mám skúsenosti s doučovaním spolužiakov s rôznymi potrebami.

Myslím si, že kľúčom k úspešnému učeniu a zapamätávaniu si je motivácia a pozitívny vzťah k tomu, čo sa učíme. Preto je pre mňa vždy na prvom mieste pokojná atmosféra a ,,hľadanie zmyslu", teda odpovede na otázku: Na čo mi toto bude? Ak aj nie si študijný typ, zaručene existujú prieniky medzi vecami, ktoré ťa bavia, a predmetom, na ktorom sa spoločne pokúsime popracovať.

Lekcie ponúkam online aj osobne, všetko závisí od spoločnej dohody. Na dĺžke hodiny sa tiež vieme dohodnúť.

Keďže sa hovorí, že teória je dôležitá, ale najlepšou školou je prax, počas hodín budem síce ja tebe odovzdávať svoje vedomosti, ale zároveň budeš učiť aj ty mňa, ako byť flexibilným a kvalitným učiteľom.

Teším sa na teba
(Ak je kalendár plný, prípadne nie sú zverejnené hodiny, napíš mi správu.)

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Ester H.

zámená

dobrý deň, zámená ako podaj -- mi, ju, tebe, zaradujeme medzi osobné základné, alebo privlastnovacie, dakujem.