Peter G. Verified identity

Peter G.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Peter G.

Accepts new students
Free trial lesson

Najlepšie doučovanie matematiky

  • 5/5 (rated by 5 students)
  • 54 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahoj, volám sa Peter!
Som študent Gymnázia Angely Merici v Trnave, kde sa špecializujem na matematiku 📚. Pravidelne sa zúčastňujem matematických súťaží a olympiád 🏅, čo mi umožňuje neustále zlepšovať svoje znalosti a zručnosti.

Vo svojom voľnom čase rád doučujem matematiku ✏️, najmä žiakov druhého stupňa základnej školy, ale nemám problém pomôcť aj mladším. Okrem toho doučujem aj stredoškolskú matematiku 🧮. Mám za sebou viac ako 200 hodín doučovania s výbornými výsledkami a pozitívnymi odozvami od žiakov aj rodičov 🌟.

Verím, že matematika nemusí byť ťažká, ak je vysvetlená správnym spôsobom ✅. Každý študent vníma matematiku inak, a preto je dôležité nájsť prístup, ktorý mu najviac vyhovuje. V škole sa často stáva, že učiteľ nemá čas prispôsobiť vysvetlenie individuálnym potrebám každého žiaka. Preto ponúkam individuálne doučovanie prispôsobené vašim potrebám, aby ste matematiku nielen pochopili, ale aj si ju obľúbili 💡.

Používam rôzne metódy a materiály, vrátane interaktívnych cvičení a praktických príkladov 📖, aby som zaistil, že každá hodina je efektívna a zaujímavá. Som flexibilný, čo sa týka času a miesta doučovania 🕒🏠, ale teda najčastejšie doučujem online.

Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na našu spoluprácu! 😊

Lesson types

Skúšobná lekcia

Zoznámenie sa 👋: Aby sme sa lepšie spoznali a vytvorili pohodlné prostredie na učenie. Stanovenie úrovne znalostí 📚: Zistíme, kde sú tvoje silné a slabé stránky. Identifikácia cieľov 🎯: Diskutujeme o tvojich cieľoch a očakávaniach. Prezentácia metodiky 🧑‍🏫: Predstavím ti môj prístup k doučovaniu. Získanie spätnej väzby 🗣️: Budem rád za tvoju spätnú väzbu na moje vysvetlenia. Praktické záležitosti 🕒🏠: Dohodneme sa na frekvencii, dĺžke hodín, mieste stretnutí a cenách.

Free / 15 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (6)

+ add reference
Pavol Š.

Pavol Š.

21 lessons taught

S Petrom som už absolvoval niekoľko doučovaní a som veľmi spokojný. Vedel nájsť spôsob vysvetľovania, ktorý mi vyhovoval, a vďaka tomu som učivo rýchlejšie pochopil. Matematika mi po hodinách s Petrom začala konečne dávať zmysel. Môžem odporučiť každému, kto hľadá kvalitné doučovanie.

Daniel M.

Daniel M.

19 lessons taught

Som veľmi spokojný s doučovaním, výklad je veľmi zrozumiteľný a pochopím z neho oveľa viac ako v škole. Môžem len odporučiť 🙂

Tutor's answer:

Ďakujem, to som rád

T-Shot S.

T-Shot S.

4 lessons taught

Peťove doučovanie je efektívne, vďaka jeho individuálnemu prístupu a schopnosti prispôsobiť vysvetľovanie potrebám každého študenta. Jeho flexibilita a trpezlivosť sú kľúčovými faktormi pre rýchlejšie pochopenie matematiky. Odporúčam ho každému, kto hľadá kvalitné doučovanie z matematiky.

Rudo A.

Rudo A.

1 lesson taught

Petrovi sa darí, už po prvom stretnutí vedel v našej dcére prebudiť záujem (ZŠ 7r) . Dokáže dobre nadviazať prvý kontakt, spriateliť sa a tak si vytvoriť pozitívne prostredie so záujmom o ďalšie stretnutie. Myslím že je to aj vekom doručovateľa. Ten je blízky k veku druhostupňových žiakov ZŠ a ľahko si nájde komunikačnú cestu ktorou si získa pozornosť a ochotu venovať aj matematike :) U nás išlo už takmer o odpor k predmetu, odmietaniu a nízkemu vnímanú venovanému pri vysvetľovaní riešenia. Doposiaľ sme v procese doučovania 6 týždňov a zdá sa to byť na dobrej ceste.

Tutor's answer:

Som veľmi rád, že som vašej dcére pomohol, dúfam, že to pôjde takto super aj naďalej.

Ivana H.

Ivana H.

Unverified reference

Dcéra (6.ročník ZŠ) je veľmi spokojná s doučovaním. Konečne je pre ňu matematika zrozumiteľnejšia čo sa odrazilo aj na jej známkach. Ak hľadáte kvalitné doučovanie odporúčame!

Answered questions (4)

This tutor has helped to answer these study questions

Peter G.

Vlnenie v izotropnom prostredí a Huygensov princíp

Dobrý deň, vedel by mi niekto skontrolovať tieto odpovede, či sú správne? 1. c), 2. a), 3. b), 4. a) 1. Pre izotropné prostredie platí, že má: a) vo rovnakých smeroch rovnaké fyzikálne vlastnosti, b) vo rôznych smeroch rovnaké fyzikálne vlastnosti, c) vo všetkých smeroch rovnaké fyzikálne…

Peter G.

fyzika - polomer kolesa

Dobrý deň, je zápis tohto vzťahu správny? Čo sa týka jednotiek, použitých názvov veličín a pod. Ďakujem.

Peter G.

Polohova a pohybová energia telesa

Dobrý deň! Mohol by mi to niekto skontrolovať? Ďakujem!

Peter G.

Kruznicový oblúk

Dobrý deň! Mohol by mi to niekto skontrolovať?