Richard T.

Richard T.

Odpovedá do 3 hodín, na 86% správ
86% 3 hod
Prijíma študentov

Richard T.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky v Bratislave

Cena Od 10 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Richard a matematika je jedno z mojich hobby od mala. Prišiel som ju aj preto študovať do Bratislavy na Komenského fakultu matematiky . Pre väčšinu ľudí ale predstavuje skôr strašiaka. To sa pokúšam meniť a vysvetľovať jednoduchým spôsobom učivo základných a stredných škôl.
V prípade záujmu mi, prosím vás, napíšte správu aj s kontaktným údajom (číslo alebo email).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Nadežda B.

Nadežda B.

Neoverená referencia

Ďakujem Richardovi za jeho trpezlivosť pri práci s mojím synom. Dokáže jednoducho a jasne vysvetliť pre nás zložité príklady. Je veľmi ústretový a dá sa s ním dohodnúť na termíne. Ešte raz vďaka.

Ivan Z.

Ivan Z.

Neoverená referencia

Som veľmi vďačný, že som mohol mať Richarda ako doučovateľa. Moje známky z matematiky boli 4, ale s jeho pomocou som sa dostal na 2 a chystám sa na 1 J. Tiež je schopný vysvetliť fyziku alebo ekonomiku, keď to potrebuješ a vždy ochotný sa prispôsobiť Tvojim potrebám. Podľa mojich osobných skúsenosti sa dá na ňom vidieť, že jeho vášeň k matematike je veľká. Doporučujem ho, je sympatický, inteligentný a ako doučovateľa ho hodnotím 10 z 10.

Michal J.

Michal J.

Neoverená referencia

Fakt sa chcem poďakovať Rišovi že ma tak dobre naučil matematiku. Pomohol mi sa vyšplhať zo 4 na 1 na vysvedčení za co mu fakt veľmi ďakujem. Vedel pomôcť aj s chémiou alebo fyzikou keď som potreboval. Hlavne vďaka Rišovi mam take super známky na vysvedčení.

Erik L.

Erik L.

Neoverená referencia

Mám veľké šťastie, že som mal príležitosť doučovať sa matematiku od svojho skvelého kamaráta. Jeho schopnosť vysvetľovať a učiť je naozaj ohromujúca a moje skúsenosti s ním sú jednoznačne pozitívne. Jeho vedomosti v matematike sú nepopierateľné. Vždy dokáže nájsť jasné a jednoduché vysvetlenie pre aj tie najzložitejšie matematické koncepty. Jeho prístup k doučovaniu je veľmi individuálny, a vždy sa snaží prispôsobiť sa potrebám svojich študentov. Aj vďaka rišovi ma zobrali na fakultu do žiliny kde som sa hlásil a kde bola ta matematika veľmi potrebná.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Richard T.

matematika

Dobrý deň chcem vás poprosiť či to mám dobre. Ďakujem 1 otázka odpoveď. -1 2 otázka odpoveď. 1