Lenka Š.

Lenka Š.

Приймає нових учнів

Lenka Š.

Приймає нових учнів

DOUČKO v Senci pre deti so špecifickými potrebami

  • Від  16 €
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 16 €
Бажаний час: утром, вдень, ввечері

Опис

Doučujem malé deti písanie, slovenčinu, správne čítanie, ale aj všetky ostatné predmety, v ktorých je už potrebné porozumieť textom. Prevádzam 5 - 12 r. deti celým procesom domácich úloh z rôznych predmetov, aby sa ich naučili robiť sami, aktívne, v plnej pozornosti a našli v tomto procese svoju hodnotu a sebaúctu. Bez akéhokoľvek vzdoru, či plaču. Pomáham aj deťom so špecifickými potrebami. Staršie deti učím ako zvládnuť a spracovať dlhšie texty z dejepisu, geografie, či biológie formou myšlienkových máp a správneho čítania. Prijímam aj deti v rámci domškoláckeho vzdelávania a pripravujem ich na testy.
Učím slovenský jazyk a konverzáciu aj dospelých, ktorí nemajú slovenčinu ako materinský jazyk a potrebujú sa lepšie dohovoriť doma, v práci, na úradoch a pod.
Pri práci používam princípy nenásilnej komunikácie, koučingu a pojmového znázorňovania. Tiež používam Montessori a rôzne iné edukatívne pomôcky, preto pracujem s deťmi len osobne, nie online. S každým dieťaťom sa učím individuálne, snažím sa naštartovať u neho záujem, motiváciu a plnú pozornosť, aby odchádzal z doučovania obohatený o vedomosti, ktorým rozumie a spokojný s tým čo dokázal. Mojou snahou je vytiahnuť z každého žiaka to najlepšie čo v sebe má :)

Типи уроку

Pomoc s DÚ

Obsah doučovania sa dohaduje osobne. Podľa toho sa odvíja aj čas a cena.

16 € / 45 хв.