Ondrej L.

Ondrej L.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Ondrej L.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Efektívne doučovanie angličtiny, nemčiny, slovenčiny a matematiky

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 2 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Ahojte 👋,volám sa Ondrej a som študentom Karlovej Univerzity v Prahe v odbore anglický jazyk a matematika a externým študentom Komenského univerzity v odbore slovenský jazyk pre učiteľov.

📌NIEČO O MNE
🎓 Vyštudoval som dennú formu gymnázia a externú formu štúdia na konzervatóriu v odbore hra na organ a klavír.
🎓 Aktuálne študujem na Karlovke v Prahe moje vysnívané predmety- angličtinu a matematiku.
🎓 Externe študujem slovenský jazyk a literatúru na Komenského Univerzite
🎓 Mám za sebou MATURITNÚ skúšku z predmetov: SLOVENSKÝ JAZYK, ANGLICKÝ JAZYK, GEOGRAFIA a DEJEPIS.
🎓 Mám tiež za sebou ŠTÁTNU JAZYKOVÚ SKÚŠKU (štátnice) z anglického jazyka na úrovni C1 a štátnice z nemeckého jazyka na úrovni B2.
🎓 Som držiteľom niekoľkých certifikátov z rôznych DEJEPISNO-GEOGRAFICKÝCH súťaží.

📌 Doučujem už vyše dvoch rokov- CELOROČNE prostredníctvom portálu Douč ma a SEZÓNNE (počas leta) ako lektor v jazykovej škole pre deti do 12 rokov. Mám vypracované podklady pre každú vyučovaciu lekciu, ktoré sú zdarma pre mojich študentov, vrátane vypracovaných kompletných otázok na maturitné skúšky.

📌 PRÍLOHY V PROFILE
🟡 Štátna jazyková skúška z anglického jazyka na úrovni C1
🔴 Maturitné vysvedčenie
🟠 Potvrdenie o vzdelávaní na Karlovej Univerzite
🟢 Certifikáty z rôznych národných a medzinárodných súťaží

📌 Kladné recenzie na moje doučovanie uverejnené v mojom profile svedčia o tom, že sa snažím pristupovať k doučovaniu iba seriózne. Budem preto rád, ak sa staneš aj ty mojím študentom a naučíme sa spolu efektívne triky ako sa správne a kvalitne vzdelávať.

📌 MOJE CIELE
🟣 V prvom rade sa snažím mať individuálny prístup ku každému študentovi a prispôsobiť lekcie jeho potrebám.
🟣 Pri výučbe jazyka sa snažím rozvíjať viaceré aspekty jazyka, ktoré sú nevyhnutné na jeho správne používanie (čítanie, písanie, počúvanie a rozprávanie).
🟣 Na hodinách matematiky sa snažím motivovať žiakov tak, aby nezúfali nad každou rovnicou alebo príkladom, ktorý sa vyskytne, ale aby vedeli aplikovať matematiku do svojho života.
🟣 Neexistuje pre mňa jeden správny postup riešenia, preto žiakom ukazujem vždy viac postupov riešenia príkladov a žiak sa sám rozhodne, ktorý mu vyhovuje najviac.
🟣 Žiak je tiež učiteľom- dokonca aj pre mňa- preto im vždy dám priestor na sebarealizáciu a odhalím ich pohľad, riešenie či názor na danú tému
V priateľskom prostredí sa vždy lepšie vzdeláva- a tejto zásady sa držím aj ja o čom svedčia aj recenzie v mojom profile

📌PONUKA DOUČOVANIA Z PREDMETOV:
🇸🇰 Slovenský jazyk
🇬🇧 Anglický jazyk
➗ Matematika
🏰 Dejepis
🌍 Geografia


Типи уроку

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia, na ktorej sa viete rozhodnúť, či si ma vyberiete za doučovateľa

Безплатно / 15 хв.
Lekcia

10 € / 60 хв.
Theodor M.

Theodor M.

2 проведених заняття

S Ondrejom mám online hodiny anglického jazyka a môžem povedať, že sa moja úroveň výrazne zlepšila. Na hodinách sa nikdy nenudím - zmes konverzácie, gramatiky, cvičení a čítania. Nemá problém prispôsobiť sa mojim požiadavkám a potrebám. Za dva mesiace vidím jasný pokrok, určite odporúčam!

Відповідь репетитора:

Ďakujem Theo :)

Iveta B.

Iveta B.

Неперевірена заявка

Ondrej pripravoval môjho syna na testovanie 9 zo slovenčiny a matematiky. Vďaka jeho dôkladnej príprave a individuálnym materiálom pre každého žiaka sa podarilo synovi získať 93% z testu z matematiky a zo slovenčiny 100%. Splnil sa mu tým sen dostať sa na gymnázium. Ondrejove lekcie odporúčam všetkým, ktorí hľadajú doučovanie zamerané na prípravu na testovanie 9.

Simona K.

Simona K.

Неперевірена заявка

Využila som online doučovanie od Ondreja a s jeho prístupom som nad mieru spokojná. Pripravovala som sa na certifikát z angličtiny a následne aj na výmenný pobyt v Írsku. Z jeho lekcii angličtiny som čerpala počas celého svojho pobytu. Veľkým plusom je tiež, že je tvorcom vlastnej webovej stránky venovanej vzdelávaniu a doučovaniu, kde som kedykoľvek našla množstvo kvízov a všetky učebné materiály na jednom mieste Odporúčam všetkým, ktorí sa chcú zlepšiť v jazyku alebo pre žiakov, pokiaľ si chcú zvýšiť sebavedomie v angličtine.

Відповідь репетитора:

Ďakujem :)

Ina B.

Ina B.

Неперевірена заявка

Ondrej doučoval môjho syna, žiaka 7.ročníka Matematiku. Komunikácia s ním a priebeh výučby boli perfektné.Vždy sa zaujímal, čo synovi robilo na vyučovaní v škole najväčší problém, problematike sa dôsledne venovali,zaujimal sa ,či všetko pochopil a tiež,ako vedel svoje znalosti ďalej použiť v testoch.Nielen,že mu pomohol zlepšiť známku na konci školského roka na vytúženú 2,ale syn sa vyslovene dožadoval možných pridaných lekcií, nakoľko sám cítil progres, väčšiu istotu a dôveru v učiteľa.Ďakujeme.

Відповідь репетитора:

Ďakujem za milé slová :)

Sophia P.

Sophia P.

Неперевірена заявка

S Ondrejom som mala doučovanie slovenčiny. Veľmi mi pomohlo, s jeho pomocou som úspešne zvládla prijímačky na bilingválne gymnázium.

Відповідь репетитора:

Ďakujem ;)

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (5)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Ondrej L.

Delitelnost

Nájdi dvojciferné číslo s najväčším počtom delitelov

Ondrej L.

Vonkajšia kompozícia

Dobrý deň, môžem do v. stavby zaradiť aj doslov?

Ondrej L.

Chémia

Dobrý deň, potrebovala by som pomoc s týmto príkladom na roztoky. Vypočítajte množstvo fyz.roztoku potrebného na prípravu 250ml NaCl roztoku s koncentráciou 0,1mol/l.

Ondrej L.

Aký slovny druh a vetny člen je slovo takmer

Na Slovensku je tento druh považovaný za takmer vyhynutý. Ďakujem