Lívia Š.

Lívia Š.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.
Безплатне пробне заняття

Lívia Š.

Безплатне пробне заняття

Rýchlo a efektívne po francúzsky - individuálne kurzy francúzštiny online

  • 6 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €
  • Бажаний час: вдень
Ціна Від 12 €
Бажаний час: вдень
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Momentálne neprijímam nových študentov.

Bonjour! Ponúkam hodiny francúzskej konverzácie, gramatiky, ekonomickej fr., pripadne prípravu na maturitu, certifikáty DELF či štátnice z francúzskeho jazyka. Mám niekoľkoročné skúsenosti s doučovaním a prax aj v jazykových školách. Individuálne kurzy umožňujú učiteľovi prispôsobiť sa potrebám študenta a dosiahnuť tak výsledky, aké si študent dá za cieľ.

Pomôžem aj s vypracovaním seminárnych, argumentačných prác či plan détaillé.
Preložím abstrakty či iné texty.

Pre firmy a personálne agentúry telefonicky overím úroveň francúzskeho jazyka u uchádzačov o zamestnanie, pomôžem s agendou v rámci vyslania pracovníkov do Francúzska.

Som absolventkou bilingválneho gymnázia v Banskej Bystrici a frankofónneho štúdia 2.stupňa VŠ (Master 2) v odbore Management de la vente Ekonomickej univerzity v Bratislave a L'université Pierre-Mendès-France - Grenoble, ktoré mi umožnilo študovať aj vo Francúzsku. Moja jazyková spôsobilosť je tiež garantovaná štátnou skúškou z lingvistiky FJ v odbore Prekladateľstvo a tlmočníctvo na Univerzite Matela Bela.

S doučovaním mám 10+ ročné skúsenosti.

Teším sa na Vás!



Типи уроку

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia Ak sa už francúzštine nejaký čas venujete, tak sa krátko porozprávame, aby som si vytvorila predstavu o Vašej jazykovej úrovni a zistila, kde sú slabšie miesta, na ktorých popracujeme počas ďalších lekcií.. V prípade, že ste úplný začiatočník, dohodneme si, ako budeme postupovať, napr. s akými materiálmi, zdrojmi budeme pracovať. 🙂

Безплатно / 15 хв.
Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Lekcia 40 min

Kratšia hodina pre plné sústredenie 😊

12 € / 40 хв.
Miroslava G.

Miroslava G.

1 проведене заняття

Moja lektorka je výborná. Máme hodiny rozdelené na konverzáciu kde sa učím nove slovíčka a spájať vety a na gramatiku. Veľmi mi to vyhovuje. Laura má krásnu výslovnosť a Vyborny prehľad preto sú témy ktoré preberáme také zaujímavě. Vrelo doporučujem

Martina K.

Martina K.

Неперевірена заявка

S pani lektorkou bola dcera maximalne spokojna, velmi jej pomohla pri priprave na skusky. Odporucam!

Andrea K.

Andrea K.

Неперевірена заявка

Veľká spokojnosť, veľká pochvala. Príjemná spolupráca, nikdy nebol problém s prispôsobením alebo niečím podobným. Naozaj odporúčam. :)

Lea L.

Lea L.

Неперевірена заявка

Ku Lívii som na doučovanie chodila dva roky a neviem si ju vynachváliť. Jej príprava na každú hodinu bola excelentná a profesionálna. Počas vysvetľovania bola vždy trpezlivá a doučovanie sa pre ňu neskončilo po 60 minútach, ale tým, že som ja všetkému rozumela. Tým, že som mala francúzštinu aj v škole som veľakrát potrebovala pomôcť s projektami a esajami a stále, keď som Lívii napísala aj mimo doučovania mi s radosťou pomohla. Lívia dokázala nájsť perfektný balanc medzi profesionálnym a kamarátskym prístupom, vďaka čomu som sa na jej hodiny vždycky tešila. Jej vášeň pre jazyk a sebavzdelávanie boli nákazlivé. Dnes aj vďaka Lívii môžem povedať, že som zmaturovala na jednotku a v študovaní francúzštiny pokračujem na univerzite. Merci pour tout! :)

Zuzana B.

Zuzana B.

Неперевірена заявка

Úžasný prístup - skvelo vedené hodiny doslova ušité na mieru k mojej potrebe jazyka!!! Profesionalita, flexibilita, trpezlivosť. Lívia je ochotný a trpezlivý lektor - hodiny sú vedené zábavnou ale náučnou formou, navštevujem ich veľmi rada. Začínala som ako úplný začiatočník. Odporúčam !

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Lívia Š.

Pronom y Frj

Prečo sa niekde dáva osoba a y a niekde osoba sloveso a až tak y ?

Lívia Š.

Trpny rod

Prosím ako sa tvorí trpny rod ?

Lívia Š.

Doplnenie

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohu, ďakujem.