Viera R.

Viera R.

Responds within 26 hrs, to 90% of messages
90% 26 hr
Accepts new students

Viera R.

Accepts new students

Doucovanie matematiky

Price From 12 €
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Answered questions

Description

Som učiteľka matematiky s dlhoročnou praxou, Doučujem žiakov všetkých ročníkov základnej školy, pripravím na testovanie 9 a prijímacie pohovory na stredné školy. Viem pomôcť aj študentov stredných škôl.Spolu to určite zvládneme. Cenovo zaujímavá ponuka, nakoľko preferujem individuálne doučovanie. Ponúkam však možnosť online doučovania.

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 45 min

References (5)

+ add reference
Tamara M.

Tamara M.

Unverified reference

pani ucitelku zo svojich skusenosti velmi odporucam,zacali sme pracovat na zaciatku 8 rocnika s tym ze som v matematike bola uplne stratena,zacali sme od zakladov ucivo po ucive a uzastne ma pripravila na prijimacky na SŠ,pani ucitelka vie jednoducho a zretelne vysvetlit ucivo je velmi ochotna a mila pani ,vie pracovat s detmi a urcite ju odporucam,da sa s nou kedykolvek dohodnut ak je treba iny termin alebo viac stretnuti do tyzdna ci pred pisomkou,z mojich skusenosti 100% odporucam

Sofia K.

Sofia K.

Unverified reference

Pani ucitelku určite odporúčam. Veľmi mi pomohla s prípravou na príjmačky na SŠ. Veľmi milá a ochotná pani, ktorá mi vždy vedela poradiť alebo pomocť s problémom z matematiky, poprípade dovysvetliť učivo. Ďakujem.

Michaela P.

Michaela P.

Unverified reference

Pani učiteľku vrelo odporúčam, je veľmi milá a ústretová. Syn sa vždy teší na doučovanie, veľmi dobré vie vysvetliť učivo. Vidím veľké zlepšenie u syna v matematike. Vrelo odporúčam.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne, potešilo ma.

Tatiana M.

Tatiana M.

Unverified reference

Konecne sme nasli doucovatelku, ktorej praca prinasa vysledky v podobe lepsich znamok,ale co je hlavne, dcera sa na doucovanie tesi a nema strach ani z hodin v skole. Dokonca je poradcom pre kamaratov. Dakujeme a urcite odporucame.

Tatiana Č.

Tatiana Č.

Unverified reference

Z pomoci pani ucitelky sme doslova nadseni, Okrem odbornych schopnosti a vedomosti nas milo prekvapila aj naozaj velmi zodpovednou pripravou, nad ramec dohodnuteho, ochotou prisposobit sa nam casom, vlastnou pripravou doma a nasmerovanim dcery aj nas, rodicov. Dcerka vravela od prvej hodiny, ze pani ucitelke a ucivu rozumie velmi dobre, chvali si ju dodnes. Za nas velke DAKUJEME este raz, s cistym svedomim mozeme pani ucitelku odporucat.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Viera R.

Pomer

Ahojte, tak ešte jedna otázka na pomer: Keď jedna kružnica má polomer 10 a druhá 14, znamená to, že pomer polomerov je 1:1,4?