Zakya E.

Zakya E.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 hr
Accepts new students

Zakya E.

Accepts new students

Naučte sa arabčinu efektívne s individuálnym doučovaním!

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €
Price From 15 €
Description Lesson types References

Description

Ahojte, volám sa Zakya. Mám 22 rokov a študujem už druhý rok tlmočníctvo a prekladateľstvo na Univerzite Komenského.

Mám dlhoročné skúsenosti s arabským jazykom, je to môj druhý rodný jazyk.
Niekoľko rokov sa venujem aj pravidelnému tlmočeníu z arabského-slovenského jazyka a naopak.
Moje lekcie by spočívali v tom, že by sme sa naučili arabské písmo,základne frázy na komunikáciu a následne aj gramatiku.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Daniel Z.

Daniel Z.

1 lesson taught

Ahojte :) Volám sa Daniel a pre Arabský jazyk som si vybral Zakyu. Šikovná s chuťou učiť a trpezlivosťou. Ochotná pomôcť aj mimo hodiny v prípade potreby. Vrelo odporúčam. Čo sa týka financií pred tým som študoval Norštinu a platil som cez 20 eur za hodinu. Môj názor je ,že cena je vynikajúca vzhľadom na to ,že málo kto dnes hovorí Arabsky a vie to pekne vysvetliť Slovensky. Za mňa veľke plus a vrelo Odporúčam :)

Nikola S.

Nikola S.

Unverified reference

Ahojte :) odporúčam 100% Zakyiu síce len pár hodín ubehlo od kedy som sa rozhodla pre arabsky jazyk ale mozem už teraz povedať že za tých pár hodín má už niečo naučila a tesim sa na naše ďalšie hodiny🙏🏼😇. Doučovanie prebieha v priateľskej komunikácii a nemáte pocit že sedíte v škole na nejakej nudnej prednáške 😀alebo že niekde nasilu chcú dať do vás vedomosti a reálne tomu ani nechápete 😀. Žiaľ už som mala aj take skúsenosti ale Zakyia je úplne iná a je take slniecko ❤️ nejde na Vás veľmi rýchlo a prispôsobí sa vášmu tempu učenia aj tie lekcie so Zakyou sú veľmi prijemne. Nemôžem zasa tvrdiť že je to hravou formou ale takou proste že na to že arabsky jazyk je taký aký je tak proste vybrala dobrý spôsob začiatkov (nakoľko ja som uplna začiatočníčka) a fakt čo sa týka priprav na hodinu tak je vždy pripravená a všetko detailne vysvetli a neľutujem tuto voľbu a samozrejme keby niečo zanedbávate tak vie byt aj prísna lebo jej záleží na jej žiakoch aby si čo najviac vedomosti odniesli a čo najviac sa naučili🙏🏼 a každou hodinou mi ukazuje že ten jazyk je viac a viac zaujímavý a neľutujem tento vyber jazyku! Takže určite ak ste typ ako ja že nemáte radi že niektorí doucovatelia sú taký že chcú do vás nasilu dostať informácie alebo že Vám niečo nevysvetlia a nejdu Vašim tempom tak píšte tejto slečne pretože nediva sa na peniaze a vidno ako jej na ich žiakoch záleží. Je ľudská,mila,priateľská a na jej hodinách sa aj zasmejete ale aj preberiete podstatne veci a mozem povedať že je fakt skvelou učiteľkou ❤️. Neľutujem svoju voľbu a odporúčam všetkými 10timi nakoľko v dnešnej dobe je podľa mna dôležité aby aj doucovatel nejako zaujal svojho žiaka v jazyku a jej sa to podarilo. Možno niektorí so mnou nebudú súhlasiť ale je dôležité ako si aj s daným človekom sadnete a ja už na prvej hodine som mala pocit že som si nenašla nie len skvelú doučovatelku ale aj kamošku 🙏🏼 a ten kto váha nad jazykom tak pre vás mám taký odkaz že nebojte sa ísť do niečoho neznámeho 🤗a hlavne žiaden stres 😊pretože s vašou snahou a pomocou Zakye sa naučíte všetko a ukáže Vám že arabčina je zaujímavý jazyk a myslím si že v dnešnej dobe je aj + vedieť takýto jazyk či už kvôli cestovaniu alebo pre ľudí ktorí chcú sa odsťahovať do krajiny kde je arabsky jazyk materinským jazykom. Posledné čo len na záver poviem netreba mať predsudky voči arabskému jazyku a ani voči arabsky hovoriacim krajinám Zakya Vás okrem arabského jazyka naučí aj to že aj tieto krajiny ale aj samotný jazyk majú svoje čaro. Takže ti Zakya ďakujem za čas a trpezlivosť ktorú so mnou máš ale aj zato že aj vďaka tvojim vedomostiam robíš zo mna lepsieho človeka ale aj mi dávaš nové vedomosti ktoré málokto ťa naučí 🫶🏻. Určite neváhajte a kontaktujte slečnu myslím si že časom mi dáte za pravdu že jej prístup a metódy doučovania sú skvele 🙏🏼

Peter K.

Peter K.

Unverified reference

za tie peniaze su ovela kvalitnejsi a skusenejsi ludia ak to beriete vazne a chcete sa realne nieco naucit

Tutor's answer:

Váš názor oceňujem, ale zároveň by som Vám chcela pripomenuť, že "netreba súdiť knihu podľa obalu". Arabský jazyk ovládam od malička, žila som niekoľko rokov v arabskej krajine a študujem na vysokej škole Arabský jazyk a zároveň tlmočim z arabského jazyka do slovenského pre Ministerstvo slovenskej republiky. Prajem pekný zvyšok dňa pán Peter.