Karolína C. Verified identity

Karolína C.

Responds within 24 hrs, to 83% of messages
83% 24 hr
Verified identity
Accepts new students

Karolína C.

Accepts new students

Online doučovanie španielčiny s certifikovanou lektorkou

  • Offers online lessons
  • From  12 €
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ahoj, volám sa Karolína a som absolventka španielskeho bilingválneho gymnázia v Bratislave, ktoré som ukončila všeobecnou štátnicou zo španielskeho jazyka na úrovni C1 a maturitou zo španielskej biológie. Vďaka tomu Ti viem nie len pomôcť so španielskym jazykom, ale aj španielskou históriou a literatúrou. Moje pedagogické zručnosti som si zdokonalila pôsobením v jazykovej škole Volis, kde som vyučovala španielčinu na rôznych úrovniach od detí až po dospelých.

Momentálne študujem v Holandsku odbor medzinárodné vzťahy a medzinárodné organizácie a preto Ti viem pomôcť aj so spoločenskými vedami a angličtinou.

V prípade záujmu mi neváhaj napísať :))

Lesson types

Štandardná lekcia

hodiny pripravujem na mieru podľa požiadaviek študenta

12 € / 50 min

References (3)

+ add reference
Beatrica K.

Beatrica K.

Unverified reference

Slečna Karolína na hodiny španielčiny bola vždy výborne pripravená. Na hodina prichádzala včas, pozitívne naladená, napriek jej štúdijným povinnostiam. Dokonale vystihla moju úroveň a výučbu prispôsobila mojim vedomostiam. Poskytovala mi mnoho štúdijných materiálov, potrebných ako doplnok k učebniciam. Výrazne som pokročilá v ovládaní jazyka španielskeho.

Tutor's answer:

Ďakujem Bea 😊

Jakub A.

Jakub A.

Unverified reference

Karolína počas našich prezenčných hodín mi pomohla zorientovať sa v španielskej literatúre a zdokonaliť moju akademickú konverzačnú španielčinu. Naše konverzáčné hodiny boli veľmi dobre vyskladané a preto mi naše rozhovory prišli prirodzené a prebiehali plynulo aj napriek tomu, že sme preberali komplikovanejšie argumentačné témy.

Tutor's answer:

Ďakujem za pozitívu spätnú väzbu :))

Alena C.

Alena C.

Unverified reference

Som veľmi spokojná s hodinami s Karolínou a určite ju odporúčam. Na hodiny vždy prišla pozitívne naladená a pripravená. Hodiny mi vždy pripravila na mieru a podľa mojich individuálnych potrieb a cieľov. Tiež mi nemá problém odpovedať na rýchle otázky ohľadom španielčiny cez whatsapp.

Tutor's answer:

Ďakujem Alenka za recenziu 😊

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions